Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fira

Hej mina vänner! Ikväll har vi mycket att fira. För ungefär sex månader sedan var jag i princip arbetslös då jag blev uppsagd från mitt gamla jobb. Det löste sig dock förvånansvärt fort och jag fick ett vikariat som ekonomiassistent som sträckte sig till den siste maj 2015. Under dessa fem månader har jag kämpat på och verkligen gett allt. Tjänsten har utökats från 50% till 75% och även mina uppgifter har förändras. Förutom ekonomin har jag även fått rollen som marknadsassistent i Malmö och Göteborg och det finns fler planer framöver. Idag skrev jag på nya papper, inte bara för en bättre lön, utan även för en tillsvidare tjänst. Vikariatet är ett minne blott och det känns alldeles fantastiskt. Jag är så glad och tacksam över hur det har blivit. Samtidigt är jag väldigt stolt över mig själv.

Som om att detta inte skulle vara nog så fick vi huset värderat idag. Vi valde att ta hit samma mäklare som sålde till oss och hon var väldigt positiv till de förändringar vi gjort. Hon berättade att marknaden är väldigt bra just nu ur ”säljarens” perspektiv. Efterfrågan är stor vilket gör att priserna trissas upp. Värderingen hade gått upp 500 000 kr jämfört med vad vi köpte huset för för lite mindre än ett år sedan. En halv miljon!! Helt galet. Snacka om att det har varit värt allt slit.

Ikväll firar livet. Tänk så bra det kan bli när man minst anar det. Nu skall vi glädjas och njuta av detta.

8 reaktioner på ”Fira
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = tjugo åtta