Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Skitväder

Alltså vilket skitväder. När jag vaknade till inatt hörde jag hur regnet piskade mot takfönstret, likaså imorse. Min förhoppning var att det skulle ha avtagit, men icke! En varm och go säng kändes väldigt lockande i jämförelse med regn och blåst. Men upp kom jag. Agnes likaså även om det var små små ögon som inte ville vakna.  Men till slut var även hon på gång. När jag berättade för henne att det regnade ute rynkade hon på näsan och sa ooouuuscch, öööeeerkk! Men när jag sa att vi skulle springa till förskolan blev hon desto gladare. Och som vi sprang. Grannarna måste ha trott att vi var tokiga. Kapplöpning i regnet med obligatoriskt hopp i vattenpölarna. Agnes skrattade så att hon kiknade. Jag älskar hennes skratt. Det är så lite som krävs.

Nu är hon på förskolan och jag sitter på bussen. Lämningen gick okej, även om hon inte riktigt var redo att släppa taget om sin mamma. Nu väntar en dags jobb och ikväll är det dags för värdering av huset. Skall bli mycket intressant! Det är ändå ganska mycket blod, svett, tårar och en hel del pengar man lagt in. Men bra har det blivit.

Hörs sen!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × = 8