Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Senare än vanligt

Imorse när Emils klocka ringde kändes ögonlocken tunga som bly. Detta resulterade i att jag ställde om klockan en halvtimme, gosade in mig i Emils täcke och somnade gott. Så himla skönt. Tack och lov för flex. Agnes sov som en stock, så henne fick jag väcka ändå. Vi hade en mysig morgon. Hon är alltid lika go och glad när hon har vaknat. Nu väntar jobb. Skall försöka hinna avsluta allt som har legat och väntat, för imorgon är det dags för fakturering igen vilket innebär fullt fokus på det.

Annars då? På lunchen skall jag fixa mina naglar och i eftermiddag hinner jag bara hem och vända innan jag tar bilen och kör mot Landskrona där det vankas middag med fina Malin. Väldigt mysigt skall det bli. Alldeles för länge sedan sist.

Här har ni en liten tjej som också ville ha sjal imorse. Sötlök.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 6 = fyrtio åtta