Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Nya skor

Något som är lite utav en utmaning nu är att veta vad Agnes skall ha på sig om dagarna på förskolan. Vädret varierar likt en svensk sommardag, varmt och sol ena stunden och regn och rusk den andra. Nu kör vi på skalkläder vilket känns som det optimala. Skor har dock varit en nöt att knäcka. Hennes fötter har växt mycket de senaste månaderna och hennes gympaskor är alldeles för trånga. Jag vill att hon skall ha en fotriktig sko, att den skall vara vattentät då jag tycker att barn skall få vara barn och få plaska i vattenpölar bäst de vill. Sen är det utseendet en viktig faktor för mig. Jag är inget stort fan av att allt till tjejer skall vara rosa, glittrigt och med prinsessor. Efter lite research klickade jag hem dessa fina från Kavat. Vattentäta, bra passform och användbara till allt. Perfekt kombo! Agnes har använt dem i helgen och än så länge känns de riktigt bra!

agnes sko
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 + = åtta