Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vem hade kunnat tro?

Vem hade kunnat tro för 5-10 år sedan att jag en fredagkväll skulle stå och högtryckstvätta ett plank och tycka att det var kul. Och vem hade kunnat tro att jag frivilligt en fredagkväll efter nattning av barn skulle ge mig ut på en löprunda genom byn där jag är uppvuxen och njuta av att andas in doften av vårblommor och nyklippt gräs. Jag hade inte kunnat tro det, men idag var det precis vad som hände. Jag njuter så av att få bo såhär tillsammans med mig älskade familj. Närheten till naturen  och lugnet.

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 × = tio