Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Att vara mamma

Att vara mamma till denna lilla tjej är det bästa jag vet. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Agnes. Hon är hela min värld och lite till. Det blir extra påtagligt en dag som denna, när man varit borta ifrån henne en dag eller två. Även om jag kan njuta av att få vara själv är det en tomhet som finns i kroppen. Känslan av att få ha hennes små armar kring min hals är underbar! U N D E R B A R!

 

IMG_6012

IMG_6013

IMG_6016

IMG_6032

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 4 = ett