Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Gårdagen

God förmiddag! Gårdagens cykelfest var suverän. Alla tre rätterna spenderades tillsammans med människor vi inte kände alls. Väldigt skoj! Kvällen avslutades med fest och även den var kul! Där var det fullt av kända ansikten och när man springer på så mycket folk man känner blir det mer snack än dans om vi säger så.

Kvällen avrundades vid  kvart över ett och vi somnade sedan gott. Nu har vi varit uppe ett par timmar. Emil har lagt lite plattor och jag har målat lekstuga. Nu skall vi snart bege oss till svågertorp och bauhaus. Material till kommande trädäcksbygge skall inhandlas. Sedan kommer en tjej och skall titta på vårt utemöblemang. Hoppas att hon köper det. Har hittat ett annat som kommer att passa dom handen i handsken på vår nya uteplats.

En bild från gårdagens fest kommer här. Jag ser lite småkonstig ut, men det bjuder jag på!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = åtta