Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Blöjfri förmiddag

Idag har vi haft en blöjfri förmiddag här hemma. Ja, Agnes alltså. Och det går faktiskt riktigt bra om man får skryta lite! Hon är ju väldigt stolt över att få springa runt i trosor istället för blöja och hon berättar om och om igen att man inte får lov att kissa eller bajsa i trosorna. Under de timmar vi var inne gick det hur bra som helst. Inte en enda olycka, men hon sprang ju också på pottan och toaletten mååånga gånger. Perfekt! När vi gick ut i trädgården fick blöjan åka på en stund, där vågar jag inte chansa än, det är ju inte så att man har lång tid på sig när hon väl kommer på att hon behöver kissa. Då är det NU!

Om hon fortsätter att tycka det är kul och känns redo, så hoppas vi på att blöjan skall försvinna till sommaren. Men ingen stress!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − = två