Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemmadag

Idag kör vi på hemmadag hos Appelgrens. Ja, jag och Agnes det vill säga. Emil är dessvärre på jobbet. Hade varit härligt att vara alla tre tillsammans,  men man kan inte få allt.

Agnes vaknade vid sju och sedan dess har vi hunnit med att gosa en lång stund i sängen tillsammans med med
hennes fotoböcker. Hon tycker att det är väldigt skoj att peka på vem alla är och berätta vad hon gör på bilderna. Närsom borde helst borde nästa fotobok dimpa ner i brevlådan. Vi har även ätit frukost och läst böcker och hästtidningar. En lugn och skön morgon helt enkelt! Snacka om vardagslyx!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 4 = nio