Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Utelek och lera

Vi har haft en bra förmiddag tillsammans jag och Agnes. Vi började med utelek i trädgården med tillhörande mellis med banan och jordgubbar. Älskar att Agnes är lika löjligt förtjust i bär som jag är. Eller ja, det blir såklart mindre till mig, men ändå! Hon blir sådär genuint lycklig när hon ser jordgubbar, hallon och blåbär.

Efter en stund utomhus gick vi in och plockade fram lera. Hade lovat Agnes igår att vi skulle leka med den idag, så det första hon sa när hon vaknat imorse var leka lera. Vi rullade, kavlade, gjorde figurer och gjorde korvar. Lajbans!

Nu ligger lunchen i magen och vi har hoppat i säng. Idag hade jag mer än gärna sovit tillsammans. Tänk att få ligga tätt intill och snusa bäst man vill. Mitt hjärta hade gärna gjort det, men min hjärna säger nej. Så nu ligger jag här själv. Ganska skönt det med!

Lite bilder på det

image

image

image

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡

4 reaktioner på ”Utelek och lera

  1. Tack för svaret. Hittar kanske nått liknande i någon leksaksaffär, hoppas jag iaf då de säkert inte finns kvar på citygross:)

  2. Hej Lina, bra fråga. Agnes fick dem i födelsedagspresent av min mamma :) kan kolla med henne och återkomma!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem × = 15