Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Feber

Agnes hade lite feber igårkväll, men var hur pigg och glad som helst. Men nu inatt vaknade hon ledsen och kokhet! Fick ta upp henne, ta tempen som låg på 39,1, så inte så farligt som det kändes. Lite vatten, Ipren och mammagos på det så lugnade hon sig lite. Det är något alldeles speciellt att ha sitt barn liggande hos sig i famnen. Det där lugnet som sprider sig i kroppen av de små små andetagen. Dock blev det väldigt varmt att ha henne i famnen, så till slut ville hon ligga i sin säng istället. Även där hade hon svårt att komma till ro. Spralliga ben, även om jag märker på henne att hon försöker sova.

Nu verkar det dock som att hon kommit till ro och andetagen blir tyngre och tyngre. Hoppas på att snart få hoppa in i min säng och sova lite till. Dock börjar magen kurra efter mat efter att ha varit vaken i närmare en timme, haha! Men frukost klockan 03.45 kanske inte är helt okej.

Godnatt!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två × = 6