Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måleri målera

Hej på er! Vi har haft en lugn och skön förmiddag. Öppnade dörren till Agnes klockan 8.45, men då verkade det som att hon var vaken redan. Fick lite frukost i magarna och sedan har vi bara myst. I soffan, i fåtöljen och precis innan lunch blev det lite lek med lera. Nu verkar det som att hon sover gott. Önskar att jag kunde göra detsamma efter mycket vakentid inatt, men eftersom att vädret är helt okej skall jag gå ut och måla planket inför helgens trädäcksbygge.

Så – på med jobbkläderna och ut i trädgården!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 3 = tjugo ett