Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Planket

Brrrrrhhh, nu är jag nyss inkommen från trädgården. Idag var det inte varmt ute vill jag lova! Men, planket är färdigmålat och det ser riktigt snyggt ut om man jämför med innan. Nu är vi redo för vårt nya trädäck som skall byggas till helgen. Längtar efter att spendera många ljumna sommarkvällar där!

Här är resultatet av dagens målning.

image

image

image

Agnes sover fortfarande, så jag har krupit ner i sängen i hopp om att hinna värma mig blunda en liten stund innan hon vaknar.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ fyra = 8