Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rivig hals och kvällsprojekt

Godkväll! Lugnet har lagt sig i huset, Agnes sover gott, Emil sitter och pluggar och jag gör ingenting. Väldigt skönt! Hela familjen känner sig lite småkrassliga med förkylning och rivig hals. Agnes har varit lite till och från under dagen. Hängig och pigg, feber och ingen feber. Nu ikväll var det ganska gnälligt och febrigt, men jag hoppas på att det ger sig tills imorgon. Emil stannar hemma och vabbar imorgon så att jag kan jobba, sedan är jag ledig på torsdag igen.

Nu ikväll tog jag tag i ännu ett måleriprojekt. Denna gången var det pallkragarna som fick sig en uppfräschning. Några av dem såg väldigt fula ut då väder och vind tagit ut sin rätt och några var nya. Så det bästa alternativet var att fixa till dem med lite färg. Rött är kanske inte min absoluta favoritfärg, men med tanke på att allt annat trä på och kring huset är målat i rött så fanns det inte så mycket alternativ. Resultatet blev iallafall bra och väldigt mycket bättre än förut.

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 × = åttio ett