Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sover än

Mitt lilla hjärta sover än. Känns konstigt med tanke på att hon numera alltid är vaken och på gång vid den här tiden. Kanske är det på grund av vakentiden inatt.  Hoppas iallafall att hon är någorlunda okej när hon vaknar. Det är aldrig kul när de är sjuka. Man känner sig så maktlös då.

Vi har inga som helst planer idag, så allt fokus ligger på att Agnes skall bli bättre. Nu skall jag snart pallra mig upp ur sängen. Hoppas att ni får en skön tisdag!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 9 = tjugo sju