Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Inte så kaxig

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott. Hemma hos oss har det varit ännu en vakennatt. Agnes har hostat massor och sedan vaknade hon vid fyra, febrig och törstig. Vatten i kombination med den läskiga hostan gjorde att det kom upp lika fort igen, men hon var lika glad för det och snackade på som aldrig förr. Jag trodde inte att hon skulle somna om, men till slut somnade hon på Emil efter lite Alvedon.

De sov fortfarande nu när jag gick hemifrån, så jag hoppas att de vilar ut ordentligt. Själv är jag på väg till jobb. Känner mig inte allt för kaxig efter så här lite sömn. Hur orkade man vara uppe så mycket på nätterna förr? Nu är jag helt slut efter två nätter. Tur att det finns concealer iallafall!

Ha en bra dag i solen. Kram

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 2 = sex