Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Nagellunch

Idag hade jag nagelfix inbokat på lunchen och 40 minuter senare hade jag nya fina naglar. Tjejen jag går till är sjukt effektiv, men ändå väldigt noggrann vilket jag tycker är viktigt! Pratade med Emil och Agnes på lunchen. Hon har fortfarande feber och mår sådär, så morgondagens valborgsplaner är nu inställda så får vi helt enkelt ta det som det kommer. Kanske går vi ner och tittar på bålet en snabbis eller så stannar vi hemma bara vi tre och myser. Det är inte fy skam det heller!

Nu några timmar jobb, sen skall jag hem till mina älsklingar.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + = fem