Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Agnes första bus

Idag hittade Agnes på sitt första riktiga bus. Visst har hon gjort saker förut, men inte på detta sättet. Hon satt och ritade och tappade en av sina kritor, varpå hon säger ”oj, Agnes ta upp den”. Hon klättrar ner för stolen för att ta upp den och när jag vänder mig om två sekunder senare ser jag att hon sitter och ritar på golvet. Frågar henne vad hon gör och i samma sekund är det precis som att hon själv inser vad hon håller på med. Med tårarna sprutandes springer hon ut och sätter sig på trappen utan att jag ens hinner säga något. (Vi brukar använda trappen vid time out här hemma) efter en stund går jag ut, vi pratar och hon berättar vad hon gjort, hon ber om ursäkt och vi kramas och pussas innan hon får en våtservett till att torka bort på golvet. Hon försökte själv till en början och sedan hjälpte jag till med det sista. Förhoppningsvis gör hon inte om det fler gånger. Hoppas kan man ju!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 + = tretton