Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Psykbryt

Godmorgon!

Alltså inatt höll jag på att få psykbryt. Eller snarare tidigt imorse. Agnes vaknade lite innan halv fyra. Precis som nätterna innan, varm törstig och pigg. Hon pratade på och undrade om vi skulle gå upp och äta frukost och jag försökte förklara för henne att det fortfarande var natt. Nästkommande två timmar gjorde jag allt för att natta om henne. Jag sjöng, vaggade, klappade och så vidare. Ingenting fungerade. Klockan tickade, det blev ljust ute och fåglarna kvittrade. Då kände jag att psykbrytet var nära. Sådär så att tårarna bränner bakom ögonlocken och man känner sig som den sämsta mamman i stan. Jag var så himla trött. Till slut somnade hon efter lite välling och när jag la mig i sängen igen var det minuter kvar tills dess att Emil skulle gå upp för dagen. Men jag lyckades somna om och vaknade bara för en liten stund sedan. Agnes sover fortfarande.

Hoppas verkligen att hon är bättre idag och att vi får en härlig dag tillsammans.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två + 6 =