Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Trotsade febern

Agnes har haft feber hela dagen. Riktigt segt. Hostan är inte bättre, snarare tvärtom. Humöret är det däremot inget fel på. Vi har tagit det väldigt lugnt idag och har haft en mysig dag tillsammans bara Agnes och jag. När Emil kom hem tog han en löprunda innan det var dags att fixa mat. Vi bestämde oss att trotsa febern och gå en sväng i byn och avsluta med att titta på majbrasan. Agnes fick pyjamas och välling innan vi gick i hopp om att hon skulle somna, men icke! Det hade jag i och för sig kunnat räkna ut själv.

Det är så härligt i denna byn. Alla vallfärdar ner till kohagen där brasan är. Härligt! Man springer alltid på massor med folk.

Nu är vi hemma och Agnes har somnat.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − = tre