Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Det är dags

Det är dags att jag delar med mig av en hemlighet som vi har burit på de senaste månaderna. Den 1 februari 2016 är inte bara min 29 årsdag, utan det är även dagen då vårt andra barn är beräknat att komma till världen. Agnes skall alltså bli storasyster och jag och Emil skall bli föräldrar igen. Som ni förstår så är vi överlyckliga och det är så många känslor som flyger runt i kroppen på en och samma gång. Det känns så overkligt, häftigt, läskigt och jag är så glad och tacksam över att vi får vara med om denna resa ännu en gång.

Jag är i V.17 vilket innebär att vi hunnit en bit på vägen. Vi har varit på ett par kontroller och ultraljud och tittat till vår lilla mini och allt ser bra ut. Idag var vi hos barnmorskan och tog prover och lyssnade på hjärtljud. Trots att man varit med om det förut blev jag alldeles tårögd när jag hörde det galopperande hjärtat. Ännu en liten människa som är hälften jag och hälften Emil växer i min kropp. Ett underverk!

I förra veckan berättade vi för Agnes att hon skall bli storasyster och det kändes så stort. Vi valde att avvakta lite tills de kritiska veckorna var över och vi själva smält det lite mer. Hon förstår ju såklart inte fullt ut, men hon pratar om att mamma har en bebis i magen och ena dagen att hon vill ha en lillebror och andra dagen en ”lillesyster” som hon säger. Hon kommer att bli världens finaste storasyster!

Ser fram emot att kunna skriva lite mer öppet nu och dela med mig av resans gång precis som med Agnes.

Här har ni en stolt blivande storasyster! Världens bästa Agnes ♡

 

IMG_6439

 

IMG_6438

/Mamma till Agnes och Mini ♡

9 reaktioner på ”Det är dags

  1. Stort grattis än en gång till er alla. Blir spännande att se vad det är för en filur som ska komma till släkten:) Kram till er

  2. Haha, vad kul Malle. Jag har också längtat, men nu kändes det som att det var läge. Ja, att vara gravid är fantastiskt häftigt! Tack, det tror jag med! Kram

  3. Tack söta Hennie! Ja, det känns verkligen fantastiskt. Hoppas att allt är bra med er. Kramar

  4. Åh, jag har längtat efter detta inlägget! Så fantastiskt roligt! Att få vara gravid är så himla mysigt. Agnes kommer bli världens bästa storasyster
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + ett =