Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måndagsmys

Hej på er! Dagen har sprungit iväg här hemma och det känns som att vi haft något på gång hela dagen. Måste säga att jag älskar att ha semester. Det är så underbart att få spendera hela dygnet tillsammans med min familj. Agnes är så ofantligt rolig för tillfället att vi skrattar konstant. Världens bästa tjej! Sen att hon har ett humör som heter duga glömmer jag bort.

I detta nu har vi nyss ätit middag och Agnes och Emil är ute i lekstugan och dricker kaffe. Sötnötter! Snart är det dags för lilla loppan att hoppa i säng, Emil skall ut och springa och jag skall plocka fram symaskinen för första gången på länge. Härligt!

Vad hittar ni på en kväll som denna?

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × fyra =