Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Semester

Godkväll!

Jag tänkte faktiskt ta lite semester från semestern och ta några bloggfria dagar. Vi får väl se hur länge jag klarar, haha! Med tanke på att jag skriver dagligen och ibland till och med ett par gånger om dagen så är det verkligen något man är inne i och tänker på ganska ofta. Men som sagt, ett par bloggfria dagar ligger framför mig och då skall jag lägga fullt fokus på min fina familj och lilla bebisen i magen som sprallar runt för fullt i detta nu – sååå härligt!

Vi hörs!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 7