Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tack

Tack för alla grattishälsningar och fina kommentarer som ha trillat in! Ni är för gulliga. Dagen har sprungit iväg här hemma, därav utebliven uppdatering. Inledde med frukost tillsammans med min fina familj innan jag åkte in till jobb för ett planeringsmöte. Efter det mötte jag upp Lina, Sofia och Anna med barn och tillsammans åt vi lunch tillsammans på festivalen. Gottigt! Väl hemma har vi fixat och donat och nu ikväll kom mamma och Jan förbi en sväng.

I detta nu sitter jag och fixar lite och tittar med ett halvt öga på Idol medan Emil håller på att natta Agnes. En bra tisdag som har innefattat lite av varje. Hörs senare!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− sju = 2