Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Första riktiga sparken

Hej på er! Det gick inte så bra att hålla mig borta här ifrån, så här kommer en liten hälsning från Turkiet. Här ligger jag och minikulan och njuter av sol och värme. Imorse vid frukosten kände jag den första riktiga sparken. Innan har det varit lite fladder, men imorse var det något helt annat. Häftigt!

Vi har det riktigt bra. Resan hit gick super och Agnes skötte sig exemplariskt. Dagarna består utav sol och bad tillsammans med min fina familj. En perfekt semester!

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Första riktiga sparken
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = ett