Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Välkommen V 18

Goddagens. Så var det måndag, ny vecka och som grädde på moset även ny graviditetsvecka. Idag går jag in i vecka 18. Häftigt! Det känns som att tiden går fort, samtidigt som det går så långsamt. Men när man väntar på något gott!

Något att verkligen glädjas åt är att jag äntligen mår lite bättre. Fram till V15 var det riktigt tungt. Konstant illamående och trött som ett helt ålderdomshem. Nu håller sig illamåendet i schack så länge jag äter ordentligt och regelbundet. Tröttheten är lite bättre, men inte bra, så jag vilar när Agnes vilar om det fungerar rent praktiskt.

Nu är det dags för mig och Emil att inse att vi skall bli föräldrar igen. Känner att vi inte riktigt har tagit in det än och snart är vi ju faktiskt halvvägs.. Men det kommer! Denna graviditeten är väldigt annorlunda jämfört med när jag var gravid med Agnes. Då läste vi massor, tog bilder och dokumenterade. Nu blir det mest till att hänga med i svängarna samtidigt som livet rullar på i vanlig ordning. Fördelen är att man inte hinner tänka så mycket.

För fyra veckor sedan gjorde vi KUB-test och vi fick se lilla mini. Det var en envis liten bebis som absolut inte ville visa upp de delar som behövdes. Jag fick gå och kissa tre gånger, hoppa och studsa som aldrig förr. Till slut gick det vägen. Vi gick fina siffror och det var en tillsynes frisk och busig liten bebis. Den 2 september är det dags för rutinultraljud. Jag hoppas att det även denna gång skall se bra ut med den lille filuren. Skall bli så kul att få titta till honom eller henne. Jag är helt övertygad om att det är ännu en liten flicka där inne. Men vi får väl se. Så länge det är en frisk liten bebis så är jag väldigt nöjd och glad!

Här kommer två bilder på lillfisen, en i V7 och en i V14.

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× åtta = 48