Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Less

Agnes humör för tillfället är katastrof. Dagarna går ut på oändliga diskussioner om basic saker som att man får inte slåss, man skriker inte så fort man inte får som man vill, man sitter ordentligt när man äter osv. Sjukt frustrerande då jag vet hur duktig hon faktiskt kan vara. Ja, jag förstår att man måste testa gränser, men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är så trist!

Idag har det varit skrik och pip hela dagen lång och som grädde på moset vägrade hon att sova efter lunch vilket har gett det lite extra krydda. Hon har kastat saker och slagits. Jag accepterar inte sånt, så varje gång blir det en diskussion. Att vara konsekvent är ett av mina och Emils ledord och jag tycker faktiskt att vi är bra på det. Det är bara det att det är sjukt jobbigt. Ibland vill man bara kasta in handduken. Men det är bara till att samla energin och inte ge upp. Perfekt när man är gravid och humör och energinivån är på topp.

Det är underbart med semester. Men samtidigt skall det bli skönt att komma hem och få till lite ordentliga rutiner innan det är dags för förskola och jobb igen.

Det är tur att hon är underbar och fin allt som oftast!
image

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Less
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × = 9