Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Familjepyssel

Godkväll! Fredagskvällen är här. Jag har nyss slängt mig på soffan medan Emil håller på att natta Agnes. Är riktigt slut I kroppen idag så jag har verkligen sett fram emot en lugn kväll och tidig sänggång. Härligt!

I eftermiddags var vi och hälsade på  det senaste tillskottet i vår familj. Under vår resa till Turkiet blev jag nämligen faster till en liten tjej, Julia. Idag fick vi äntligen träffa henne. En liten söt tjej. Hade glömt bort att de var så små. Var så mysigt att bebisgosa lite och det var en väldigt stolt Agnes som fick hålla. Häftigt att se!

Väl hemma blev det middag i form av laxpasta och efter att vi plockat undan så hade vi lite familjepyssel. Vi smälte pärlor som vi sedan gjorde armband av. Färgglada, fina och framförallt väldigt enkelt. Man ställer vanliga pärlor på en ugnsplåt med bakplåtspapper, in i ugnen på 200 grader i 3-5 minuter, låter svalna och sen är de klara att använda.

Dagens bilder kommer här!

image

image

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Familjepyssel
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 2 = tolv