Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vi är hemma

Godmorgon på er! Så var vi hemkomna från Turkiet. Vi har haft en underbar vecka tillsammans och vi har fått ladda med massor av sol, bad och framförallt med tid tillsammans bara vi tre. Det känns så skönt i kroppen och i hjärtat. Tänkte bjuda på ett mer ingående inlägg lite senare med bilder från systemkameran. De har jag nämligen inte hunnit titta på än.

En vecka kvar på semestern och det händer en hel del under denna sista semestervecka som vi har framför oss. Bland annat ultraljud, badrumsrenoveringen skall komma igång, fix och trix med huset både inne och ute och lite annat smått och gott.

Nu skall jag gå upp och äta frukost. Magen skriker efter mat.  

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio + = 11