Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Boppisar

Vi pratar såklart mycket om bebisen här hemma och Agnes har massor med frågor vilket är väldigt kul även om de inte alltid är så lättbesvarade. Ofta undrar hon vad bebisen gör, om den också är trött när vi skall sova eller hungrig när vi skall äta. Häromdagen frågade hon om bebisen bajsade i min mage och fnissade. Hon tror att man kan se bebisen genom naveln vilket inte är allt för bekvämt när hon skall försöka gräva sig in i naveln. Samtidigt så vill jag att hon skall få lov att undra och fundera, så lite navelgräv står jag ut med.

Igår var vi och hälsade på Julia, som är Agnes lilla kusin som kom till världen för ett par dagar sedan. Julia blev hungrig under tiden som vi var där och blev då ammad av Camilla. Mycket intressant tyckte Agnes. Idag har hon frågat flera gånger varför Julia blev hungrig och varför hon åt mat på boppisarna och jag har fått förklara. Berättade för henne att när bebisen kommer så kanske den också kommer att äta från mina bröst varpå Agnes säger ”det vill jag också” och lägger huvudet på sned och tittar på mig med tindrande ögon. Nja, inte riktigt!

Nu ligger vi i varsin säng och skall sova. Bjuder på en bild av dagens lunch – tonfisksallad. Så gott!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra + = 13