Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Gummibandstricket

Nu är jag nyss inkommen efter en förmiddag i trädgården. Har börjat på att grundmåla vårt ny förråd medan Emil har grävt på framsidan så att vi skall få till den sista muren innan det är dags att så gräs.

När jag skulle dra på arbetsbyxorna imorse kunde jag inte knäppa dem. Inte ens i närheten, så jag fick ta till gummibandstricket, haha! Nu är färgen slut, Emil och Agnes är och köper sten och jag skall förbereda lunch. Bra lördag!

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + 9 =