Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tidig morgon

Godmorgon! Ligger vaken i sängen medan de andra två sover gott. Förstår inte varför jag inte kan sova när jag väl har möjlighet. Nu har jag legat vaken i över en timme. Imorse vaknade jag av en dröm. Drömmer väldigt mycket för tillfället. Konstiga saker som är helt osammanhängande. Kommer ihåg att jag gjorde det med Agnes också.

Idag är det lördag och vi har en helt orörd sådan framför oss vilket känns väldigt skönt! Vi får se vad som faller oss in. Antingen blir det fix i trädgården eller så åker vi iväg och förbereder inför kommande projekt. Vad hittar ni på idag?

Nu kurrar magen, så snart får jag ta och väcka mina älsklingar. Godmorgon!

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Tidig morgon
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex × = 6