Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

IKEA

Har hängt på IKEA hela förmiddagen och nu är jag slut som artist. Det kommer att hända en hel del i rummen här hemma framöver. Agnes kommer att få en del nytt i sitt rum, hallen likaså, vardagsrummet skall organiseras med en ny hylla och på torsdag börjar badrumsrenoveringen där nere. Jag älskar att se förändringarna växa fram. 

Nu vill jag egentligen sätta igång och skruva möbler på en gång, men jag måste vila. I eftermiddag är det först kalas för Vincent som fyller 6 år och ikväll firar vi min mamma. Natti!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + = åtta