Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måndag

Så var det måndag och vi inleder vår sista semestervecka. Vaknar dock snorig och slemmig. Inte kul! Hoppas att det bara är något tillfälligt. Nu på förmiddagen så har vi plockat lite här hemma innan det var dags för planering och handling av mat. Denna veckan står följande maträtter på menyn:

• Ugnsbakad lax med blomkålsmos
• Lövbiffsrullader med rostade rotfrukter
• Kotletter med potatis och brunsås
• Panerad spätta med potatimos
• Kycklinggryta med kokosmjölk, grönsaker och ris

Nu skall jag försöka vila. Agnes humör har varit för jäkligt (rent ut sagt) hela förmiddagen, så jag behöver verkligen en paus! Natti!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 3 = ett