Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Operation nattning i stor säng

Håller på att natta min lilla loppa för första gången i en ”stor” säng. Hennes spjälsäng har blivit utbytt till en juniorsäng. Änsålänge har nattningen gått som vanligt OCH hon har inte krupit ur än. Bingo! Nu skall vi bara se om hon somnar också. Hon har haft spjälsängen länge och egentligen hade vi inte behövt byta nu heller. Hon har aldrig försökt klättra över och hon älskar sin säng, men både jag och Emil är överens om att byta nu eftersom att bebisen kommer att ta över spjälsängen sen och då vill vi inte att det skall vara att bebisen tar den från henne. Så det är en psykologisk tanke bakom det hela. Sen om det fungerar eller ej återstår att se.

Nattningarna just nu är lite mer långdragna än tidigare och har varit det ett bra tag. Förr la vi henne alltid i sängen, sa godnatt och gick ut. Men sedan hon fick lämna bort napparna så försvann också en stor trygghet, vilket är fullt förståeligt. Så nu sitter vi antingen kvar i rummet, i vårt sovrum eller på trappan. Två månader har gått sedan hon fick lämna napparna och jag måste säga att jag är så stolt och förvånad över hur bra det faktiskt har gått! Från att ha varit den nappigaste lilla tjej man kan tänka sig till att aldrig ens fråga efter den är stort.

Nu har Agnes slutat sjunga och jag tycker mig höra att andetagen blir tyngre. Snart skall jag gå in och titta till henne. Den finaste lilla tjej som finns!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − = 0