Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Godmorgon onsdag!

Godmorgon! Det blev en härlig kväll tillsammans med Petra igår. Vi lullade runt på Emporia och avslutade med middag på Vapiano. Det var väldigt skönt att komma iväg ett par timmar. När jag släppte av Petra så insåg jag dock att jag inte köpt någonting. Lite ovanligt för att vara mig. När jag kom hem sov min lilla tös gott och Emil höll på att montera ihop vår kommod till badrummet. Det närmar sig färdigt och det känns så fantastiskt skönt! Idag fogas det och sedan skall det börjas monteras upp möbler, toalett osv. Det kommer att bli så snyggt och det är så himla skönt att vi i princip inte lyft ett finger själva!

I morse när jag lämnade Agnes var hon väldigt mammig. Antagligen för att jag var iväg igårkväll. Men vi gosade lite extra och sedan gick det bra. Igår innan jag gick och la mig så var hon lite orolig och skruvade på sig och var lite ledsen, men inte vaken. När jag kom in till henne var det tyst, men jag passade på att pussa på den lilla pannan och de gosiga små kinderna. Andetagen blev tyngre och tyngre. Det är en underbar känsla att veta att hon känner sig trygg när man är nära.

Nu skall jag jobba lite, men först två bilder från igår och lite bilder på badrummets framfart. Ganska så dåligt ljus, men ändå!

image

image

image

image

image

image

2 reaktioner på ”Godmorgon onsdag!

  1. Ja, verkligen! Det är inte kul att leva utan badrum trots att vi har två 🙈 Hoppas att ni blir nöjda. Är allt bra med dig? Länge sedan nu. Kram

  2. Men! Vad roligt att ni också börjar närma er slutet – vårt badrum beräknas stå klart på fredag!! Toklängtar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × = 8