Add Comment Register

Kisseriet

onsdag 23 september 2015 kl 21:54

Tänkte uppdatera lite om hur det går för Agnes på förskolan nu när hon är utan blöja. Min spontana kommentar är mycket bra! Hon får blöjan när hon skall sova och när hon behöver bajsa, för det vill hon fortfarande inte göra på pottan, men i övrigt är hon utan den. Hon säger själv till pedagogerna när hon behöver gå på toaletten och hon har till och med lärt sig att sätta sig på toaletten själv med hjälp av en pall. Hon har lärt sig att hålla sig längre perioder även om hon fortfarande är en liten ”kissemaja”. Samtidigt så dricker hon väldigt mycket och det måste ju ut. Det händer olyckor då och då, dock väldigt sällan hemma. Men här är nog inte lika mycket som distraherar som på förskolan.

Så summa summarum – väldigt bra och jag är sjukt stolt över denna lilla tjej!

/Mamma till Agnes ♡

Skriv ett svar


två × 2 =