Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Min fredag

Hemmamys med min tjej, lekplatsbesök med mormorfika, prat- och lekstund hos Lina och Marcus, restlunch från veckan, sovstund för Agnes och jobb för mig, en tur till stan för lite fix och möta upp Emil, fredagsmiddag med familjen, invigning av vår nya dusch tillsammans med Agnes och nu soffhäng med popcorn och lite godis. Världens bästa fredag som har bjudit på lite blandat. Idag går jag och lägger mig med en bra känsla i kroppen, men först lite mer soffhäng tillsammans med min man.

En orörd helg framför oss med ovanligt lite planer. Härligt!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 + sex =