Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemmafix

Det är fullt upp här hemma idag, därav kass uppdatering. Morgonen spenderade vi med att röja undan och städa efter badrumsrenoveringen. För nu är det bara små små detaljer kvar. Sedan har vi varit ute hela förmiddagen och målat förråd både jag och Emil, medan Agnes har lekt och min pappa har fixat taket på lekstugan.
Målningen börjar närma sig sitt slut vilket känns väldigt skönt.  Nu har vi två rum kvar här inne som skall tas tag i, men det kommer. I knappt 1,5 år har vi haft huset och jag är så glad och stolt över vad vi har åstadkommit. Det känns grymt! Än är det inte helt klart, men det är en bra bit på vägen!

Här kommer en sneak peek på badrummet. Lovar att bjuda på bättre bilder när allt är klart. (Den blå skyddsplasten på kommoden har inte hunnits med att tas bort än)

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 9