Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Söndagssnack

Hej på er! Vaknade upp lite småmör efter gårdagen. En heldag ute och avslutningsvis middag och firande av Amanda som fyllt år. Agnes vaknade och kändes lite varm, snorig och alldeles kladdig i ögonen. Jag befarar ögoninflammation då det går på förskolan nu. Tempen var även lite förhöjd och hon känns lite ut form, så det får nog bli till att vabba imorgon om hon inte känns bättre. Nu skall jag iväg och handla lite inför veckan.

Hörs senare!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × ett =