Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Trötta familjen

Vi är trötta, krassliga och slöa hela familjen. Snoriga och med riviga halsar. Segt! Jag stannar hemma med Agnes imorgon också och hoppas på att hon känns bättre så att hon kan gå till förskolan på onsdag. Annars blir det Emil som vabbar.

Det blev tomatsoppa till middag, sedan vilade jag en stund på soffan medan Emil och Agnes lekte på ovanvåningen. Utan att överdriva så är jag mer slut efter en dag hemma med fullt fokus på loppan jämfört med en dag på jobbet. Speciellt en dag som denna när det har varit mammigt och åter mammigt. Det är mysigt, absolut, men att ha en liten tös hängande i byxbenet och som bara vill sitta i famnen är inte helt enkelt alltid. Innan det var dags för Agnes att sova tog vi ett bad tillsammans. En perfekt avslutning på kvällen!

Nu skall jag se färdigt kockarnas kamp och sedan väntar sängen.

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = tjugo fem