Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ännu en dag hemma

Tisdag idag och ännu en dag hemma med min lilla trollunge. Hostig, snorig och slemmig, men ingen feber, så imorgon blir det förskolan om hon inte blir sämre. Vi har spenderat förmiddagen med lite fix här hemma. Jag har plockat på ovanvåningen och sorterat papper medan Agnes har lekt på sitt rum och provsuttit lillasysters vagn. Helst av allt ville hon sitta där hela dagen. Sötlök.

Nu ligger gårdagens tomatsoppa i magarna och det är dags för dagens vila. Väldigt välbehövligt med tanke på att den lilla damen varit vaken sedan 5.45. Snark! Jag var seriöst på bristningsgränsen till att börja gråta. Min kropp behöver sömn mer än någonsin och så bjuder hon på en sådan tidig morgon. Man tackar! Tur att hon är världens finaste.

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ sex = 12