Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Måndag på en onsdag

Jag har verkligen måndagsfeeling idag. Men det är ju så skönt att det är onsdag! Arbetsdagen är slut och vi har hämtat hem Agnes från förskolan. Allt hade gått bra och inte en enda olycka med kisseriet. De senaste dagarna har hon verkligen gått från klarhet till klarhet och sedan i torsdags har det bara skett en riktig olycka. Känns skönt att det höll i sig även på förskolan.

Nu – middag!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 2 = fyra