Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tillbaks

Hej på er! Så var man tillbaks i verkligheten på jobb igen. En hel del som har samlats på hög bara efter ett par dagar hemma, men redan nu har jag hunnit beta av en hel del. Härligt! Morgonen där hemma var bara bra. Äntligen sov Agnes liiite längre. De där halv sex, sex mornarna är verkligen inget för mig, men imorse vaknade hon inte förr än vid sju och då hade jag redan varit vaken en stund. Låg kvar i sängen en stund imorse och njöt av lillasysters sparkar. Det är det absolut bästa med att vara gravid. Det är så häftigt! Så nära med ändå så långt ifrån!

Förskolelämningen gick bara bra även om hon hemma sa att hon inte ville dit. Det förstår jag det, efter ett par dagar hemma. Men iväg kom vi och det var en strålande glad tjej som fick träffa sina kompisar och pedagoger igen!

Nu skall jag snart äta lite lunch och sedan skall jag gå ut en sväng på stan. Vädret är fantastiskt, solen skiner och det är riktigt kallt. Sådana höstdagar får man ta vara på!

Hoppas att ni har en skön dag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 7 = elva