Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Pinchos

Godmorgon! Hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med Helena och Petra på Pinchos. God mat, massa snack och framförallt sanslöst goda passionsfruktmojitos. Alkoholfria såklart! En bra måndag och start på veckan. Väl hemma var jag helt slut, så när jag kom innanför dörren gick jag direkt in i badrummet och gjorde mig klar för att sedan gå in och pussa Agnes godnatt och slutligen krypa ner i sängen i hopp om att kunna ta igen lite sömn från kvällen innan. Och denna natt sov jag betydligt bättre än natten innan även om det blev ett par uppvak. Hade ställt klockan lite senare än vanligt, men vaknade av mig själv någon minut innan. Gick upp och gjorde mig i ordning innan jag väckte lilla loppi som nog gärna sovit längre. Hon var väldigt gosig och jag berättade för henne att jag varit inne hos henne och pussat henne igårkväll när jag kommit hem, precis som jag lovat och då blev hon väldigt glad. När vi satt och tog på ytterkläderna innan förskolan så sa hon ”Mamma, jag kan sitta hos dig. Det blir bättre då. Mamma, jag tycker om dig!” Världens finaste ord som verkligen värmde och gjorde min morgon.

Nu väntar jobb och om en stund skall jag iväg på en mässa tillsammans med en kollega. Hörs senare!

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − = ett