Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Barnmorskan

Godmorgon! Eller snarare godförmiddag! Nu är jag hemkommen från barnmorskan. Det var dags för kontroll av mig och mini och vi blev godkända idag också. Blodtrycket låg på 130/80, SF-måttet på 26 cm och lillans hjärtljud på 145 slag per minut. Mitt järnvärde var lite högt, men när de tog om det en andra och tredje gång var det bättre, men fortfarande lite högt och låg på 134 och 132.

När vi skulle lyssna på hjärtljuden var det som vanligt en väldigt busig bebis som endast ägnade sig åt att sparka på dopplern så att det sprakade och smällde. När de väl fick in ett bra ljud stack hon iväg till andra sidan magen. Det roliga är att Agnes var precis likadan. Busungar!

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Barnmorskan

  1. Härligt att höra att det är bra med mini. Spännande att du har för högt järnvärde tror aldrig jag hört annat än för lågt i samband med graviditet. /Maria
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 6 = fyrtio två