Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Man skall inte ropa hej

Idag sitter jag hemifrån. Vårt datorsystem på jobb skall uppdateras vilket gör att jag inte kan fakturera och då kan jag lika bra sitta hemifrån. Perfekt en dag som denna! Emil och Agnes har varit förkylda och krassliga i över en vecka och jag har varit så glad att jag har sluppit, men inatt vaknade jag och kände hur det stack i näsan och kliade i halsen och mycket riktigt, vaknade upp förkyld och matt i kroppen. Man skall alltså inte ropa hej innan man kommit över bäcken. Har precis ätit lite mellanmål à la c-vitminboost i form av nyponsoppa. Sen skall jag försöka vila lite efter lunch och förhoppningsvis slipper jag att det bryter ut helt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ tre = 6