Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Plötsligt händer det!

Idag var dagen då badrumsfirman kom och monterade upp det allra sista. Plötsligt händer det! Det känns så fantastiskt skönt! Nu är det bara en liten detalj i form av en duschhylla som vi skall fästa upp. Fästena är på plats, men torktiden var lång, så vi valde att själva montera upp den när det torkat. Det är så fint och jag är så sanslöst nöjd! Tänk att det är klart!!!

Vi valde att köra väldigt stilrent och enkelt med grått klinkergolv (10×10 cm plattor) och på väggarna är det vitt blankt kakel (20×40 cm). Inredningen kommer från bland annat Gustavsberg, Svedbergs, Smedbo och Ikea. Handdukar och badrumsmatta går i mintgrön och kommer från H&M Home.

Här har ni det – vårt nya fräscha badrum. Love it!

Den första bilden är dock en av mäklarens bilder från hur det såg ut när vi köpte huset.

248274-32

IMG_6920

IMG_6919

IMG_6927

IMG_6916

IMG_6926

IMG_6918

IMG_6929

IMG_6912

IMG_6930

IMG_6923

IMG_6922

IMG_6924

 

2 reaktioner på ”Plötsligt händer det!

  1. Tack Malle! Vi är supernöjda. Det är en fröjd att gå på toa nu och att städa den, haha! Vad kul att ni skall göra ert. Absolut, det är bara till att ringa. Kram

  2. Wow SÄ jäkla fint!!
    Vi ska äntligen renovera vårt badrum nu.
    Jag ringder dig ngn dag för jag vill fråga en sak. Men jag skickar ett mess så jag inte stör.
    Riktigt snyggt, förstår att ni är nöjda!
    Kram Malle
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 3