Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Helg

Nu håller jag helg. Efter en effektiv dag på jobb känner jag mig helt slut! Men jag kan iallafall vara ledig med gott samvete imorgon. Imorgon väntar nämligen Ullared. Skall bli kul att komma iväg. Min lista är faktiskt inte så jättelång, men jag vet hur det blir när man väl är på plats! Min högersida av ryggen känns tyvärr sådär, men jag hoppas på att det skall gå bra ändå. Får passa på att vila på bänkarna som alla andra pensionärer, haha! Jag har iallafall varit duktig och packat ner fotriktiga skor.

Nu är vi hemma hos Emils föräldrar. Det blir till att sova här inatt. Agnes skall vara här imorgon och jag blir hämtad tidigt tidigt! Så snart blir det sängen. Natti!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× två = 18