Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Inte alltid som man tänkt sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår när jag skulle gå och lägga mig så insåg jag att jag hade börjat blöda. Inte jättemycket, men ändå. Blod i kombination med graviditet för mig klingar inte bra. Jag kände direkt hur hjärtat börja slå hårdare och min hjärna kändes tom. Gick ner och pratade med Emil som precis var på väg i säng. Ringde barnmorska direkt och de sa att vi skulle komma in. Väl inne på perinatal så fick jag ligga uppkopplad med CTG och lyssna på lillans hjärta. Jag kände henne buffa runt hela tiden, så det oroade mig inte så mycket. Men fortfarande var det väldigt läskigt! Ovissheten. Efter CTG var det dags för undersökning och ultraljud. Allt såg bra ut och hon kunde inte se något speciellt. Skönt! Frågade henne om det var något speciellt som jag skulle tänka på och om jag skulle ta det lugnt. Men hon menade på att hon inte kunna se någon risk med att röra på sig och anstränga sig och att det skulle förvärra något. Däremot skulle vi komma tillbaka om det hände igen. Så vi åkte hem och jag funderade fram och tillbaks om hur jag skulle göra idag med Ullared och jag och Emil kom fram till att jag skulle åka och ta det lugnt även om det inte skulle vara dumt att röra sig. Så nu är vi på väg! Skall bli kul att få hänga med tjejerna. Men jag får väl erkänna att jag känner mig lite orolig i kroppen, men jag skall försöka släppa det. Lättare sagt än gjort!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× fem = 15